Υπηρεσίες

Η εταιρεία μας παρέχει σοβαρή και υπεύθυνη μελέτη, κατασκευή και ολοκλήρωση εφαρμογής στους εκάστοτε χώρους (οικίες, επαγγελματικοί χώροι, καταστήματα, κτίρια, ξενοδοχεία, εστιατόρια αλλά και βιομηχανικούς χώρους), παρακολουθώντας στενά και εφαρμόζοντας την εξέλιξη τεχνολογίας – τεχνογνωσίας στο χώρο του κλιματισμού, σύμφωνα πάντα με τα Ευρωπαϊκά standards.

Κύριες εργασίες

Αντιμετωπίζοντας υπεύθυνα, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των αντίστοιχων χώρων, επιτυγχάνουμε το ζητούμενο επιθυμητό αποτέλεσμα, εφαρμόζοντας τα παρακάτω συστήματα κλιματισμού:

Ημικεντρικού τύπου μηχανήματα.

Τα Ημικεντρικού τύπου μηχανήματα είναι κατάλληλα για σύνδεση με αεραγωγούς (καναλάτα).

Οι ημικεντρικοί τύπου κλιματισμοί μπορούν να υλοποιηθούν σε εγκαταστάσεις με ή χωρίς κανάλια και είναι ιδανικοί για μικρούς και μεσαίους επαγγελματικούς χώρους (γραφεία, βιοτεχνίες, εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια, ιατρεία, καφετέριες, κομμωτήρια , μικρά ξενοδοχεία κ.λ.π)...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πολυδιαιρούμενα συστήματα VRV η VRF.

Τα συστήματα VRV ή VRF προσαρμόζουν συνεχώς την ποσότητα του ψυκτικού μέσα στο σύστημα τους, ώστε να ανταποκρίνεται με ακρίβεια στις απαιτήσεις θέρμανσης ή ψύξης κάθε χώρου, για μέγιστη άνεση και ενεργειακή απόδοση.

Είναι ιδανικά συστήματα για εγκαταστάσεις κλιματισμού ψύξης - θέρμανσης με μεγάλες ενεργειακές απαιτήσεις όπως τα ξενοδοχεία, καταστήματα, γραφεία, διάφορες βιομηχανίες αλλά και μεγάλες κατοικίες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βιομηχανικός κλιματισμός.

Βιομηχανικός κλιματισμός που απαιτεί μεγάλη εμπειρία και εξειδικευμένη γνώση για τις ειδικές και ευαίσθητες απαιτήσεις του εκάστοτε έργου.

Οι εγκαταστάσεις αυτές έχουν εφαρμογές κυρίως σε αποθήκες τροφίμων και φαρμάκων, βιομηχανίες, νοσοκομεία, οινοποιεία και επιτυγχάνουν τις ειδικές συνθήκες που απαιτούνται για ψύξη, εξαερισμό και αερισμό αλλά ενδεχομένως και θέρμανση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εγκαταστάσεις αυτοματισμού – (εξ)αερισμού.

Εγκαταστάσεις αυτοματισμού – εξαερισμού – αερισμού για την σωστή διαχείριση της ποιότητας του αέρα εσωτερικών χώρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτόνομα κλιματιστικά μηχανήματα.

Αυτόνομα κλιματιστικά μηχανήματα, διαιρούμενου τύπου (split), multi system.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας.

Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας.

Βασικό χαρακτηριστικό της γεωθερμικής αντλίας θερμότητας είναι ότι αυτή μεταφέρει ενέργεια από και προς το έδαφος, σε αντίθεση με τις αντλίες θερμότητας αέρα-αέρα και αέρα νερού που μεταφέρουν ενέργεια από και προς τον αέρα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η γεωθερμική αντλία θερμότητας να έχει πολύ καλύτερη απόδοση από τις άλλες αντλίες θερμότητας, μιας και η μεταβολή της θερμοκρασίας του εδάφους είναι πολύ μικρότερη σε σχέση με τις μεγάλες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας του αέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υδρόψυκτες μονάδες – Αντλίες Θερμότητας .

Υδρόψυκτες μονάδες – Αντλίες Θερμότητας – για κλασσικά η ενδοδαπέδια συστήματα, θέρμανση – ψύξη (δροσισμός) με παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

Οι Αντλίες θερμότητας όλων των τύπων έχουν διαδοθεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια λόγω της πολύ καλής ενεργειακής απόδοσης τους αλλά και εξαιτίας της ικανότητας τους να μπορούν να λειτουργήσουν ώς μέσα θέρμανσης & ψύξης. Επίσης θεωρούνται ιδανικές για ενδοδαπέδια συστήματα θέρμανσης – ψύξης (δροσισμός) με δυνατότητα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αντλίες Θερμότητας με fan coils η κλιματιστικά.

Υδρόψυκτες μονάδες – Αντλίες Θερμότητας – με fan coils unit ή τερματικές κλιματιστικές μονάδες.

Εκτός από την δυνατότητα σύνδεσης τους με ενδοδαπέδια συστήματα έχουν την ικανότητα να χρησιμοποιούν ως τερματικές μονάδες fan coils ή κλιματιστικά για την θέρμανση - ψύξη χώρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όλες μας οι εργασίες είναι πιστοποιημένες από τις συνεργάτριες εταιρίες και συνοδέυονται με εγγύηση σωστής συντήρησης και καλής λειτουργίας.