Λίγα λόγια για εμάς

H ErgoClima δραστηριοποιείται στο χώρο του κλιματισμού από το 1988, αρχικά με τη μορφή Ατομικής Επιχείρησης και αργότερα υπό τη μορφή ομόρρυθμης Εταιρείας.
Εδρεύει στο Μοσχάτο, επί της οδού Κύπρου & Άρτης 12, στεγάζοντας εκεί τόσο τα γραφεία της όσο και το τεχνικό της τμήμα.

Η εταιρεία απασχολεί μόνιμα 9 άτομα, εκ των οποίων τα 7 αποτελούν το τεχνικό της προσωπικό και τα 2 το διοικητικό. Επιπλέον διαθέτουμε σε μόνιμη και σταθερή βάση, πρόσθετους εξωτερικούς συνεργάτες εξειδικευμένους στο χώρο του κλιματισμού και της θέρμανσης.

Αντιμετωπίζοντας υπεύθυνα, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των αντίστοιχων χώρων, επιτυγχάνουμε το ζητούμενο επιθυμητό αποτέλεσμα, εφαρμόζοντας τα παρακάτω συστήματα κλιματισμού:

 • Αυτόνομα κλιματιστικά μηχανήματα, διαιρούμενου τύπου (split), multi system.
 • Ημικεντρικού τύπου μηχανήματα, κατάλληλα για σύνδεση με αεραγωγούς (καναλάτα).
 • Πολυδιαιρούμενα συστήματα κλιματισμού VRV η VRF.
 • Υδρόψυκτες μονάδες – Αντλίες Θερμότητας – για κλασσικά η ενδοδαπέδια συστήματα, θέρμανση – ψύξη (δροσισμός) με παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.
 • Υδρόψυκτες μονάδες – Αντλίες Θερμότητας – με fan coils unit η τερματικές κλιματιστικές μονάδες.
 • Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας.
 • Βιομηχανικός κλιματισμός που απαιτεί μεγάλη εμπειρία και εξειδικευμένη γνώση για τις ειδικές και ευαίσθητες απαιτήσεις του εκάστοτε έργου.
 • Εγκαταστάσεις αυτοματισμού – εξαερισμού – αερισμού για την σωστή διαχείριση της ποιότητας του αέρα εσωτερικών χώρων.

Θεωρούμε ότι όλα τα παραπάνω, εδραίωσαν τη συνεργασία μας -που με προσπάθεια και επιμονή διατηρούμε– τόσο με τεχνικές εταιρείες του κλάδου μας όσο και με διάφορες βιομηχανικές, βιοτεχνικές και εμπορικές εταιρείες.

Η εργασία μας εγγύηση ποιότητας & αξιοπιστίας.

Η εταιρεία μας παρέχει σοβαρή και υπεύθυνη μελέτη, κατασκευή και ολοκλήρωση εφαρμογής στους εκάστοτε χώρους (οικίες, επαγγελματικοί χώροι, καταστήματα, κτίρια, ξενοδοχεία, εστιατόρια αλλά και βιομηχανικούς χώρους), παρακολουθώντας στενά και εφαρμόζοντας την εξέλιξη τεχνολογίας – τεχνογνωσίας στο χώρο του κλιματισμού, σύμφωνα πάντα με τα Ευρωπαϊκά standards.

Ποιότητα ζωής & καθαρός αέρας .

Μιλώντας στην εποχή μας για κλιματισμό, εννοούμε την διαδικασία ρύθμισης της θερμοκρασίας, της υγρασίας, της κίνησης και καθαρότητας του αέρα στον οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Επιτυγχάνεται με οποιαδήποτε μορφή ψύξης, θέρμανσης, εξαερισμού, ύγρανσης η αφύγρανσης που αλλάζει την κατάσταση του αέρα.
Οι κλιματικές αλλαγές, η επιβάρυνση της ατμόσφαιρας από την μόλυνση, δημιούργησαν την αναγκαιότητα της χρήσης των συστημάτων κλιματισμού, σε κάθε σύγχρονο κτίριο.

Οι συνεργάτες μας..

 • RHOSS
  RHOSS

  H ErgoClima δραστηριοποιείται στο χώρο του κλιματισμού από το 1988, αρχικά με τη μορφή Ατομικής Επιχείρησης και αργότερα υπό τη μορφή ομόρρυθμης Εταιρείας. Εδρεύει στο Μοσχάτο, επί της οδού Κύπρου...

  Διαβάστε Περισσότερα