Συνεργασίες

Με την επαγγελματική μας δράση τα τελευταία 20 χρόνια έχουμε αναλάβει την αποκλειστική συνεργασία ή το επίσημο service των ακολούθων εταιριών:

RHOSS

H ErgoClima είναι αποκλειστικός συνεργάτης σε θέματα Service, Εγκαταστάσεων και Ανταλλακτικών του Ιταλικού εργοστασίου RHOSS Spa.Η RHOSS Spa είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην βιομηχανία της θέρμανσης και του κλιματισμού.
Βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής εντός των οικιακών, εργασιακών, εμπορικών και βιομηχανικών συνθηκών, προσφέρει εξαιρετικά εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες στα συστήματα κλιματισμού με μέγιστη προσοχή στις ανάγκες των πελατών και στόχο την αειφόρο ανάπτυξη κατάλληλων για τις πράσινες τεχνολογίες κτιρίων. Τεχνογνωσία και εμπειρία στην υπηρεσία των ειδικών.
Πιστοποιήσεις τις εταιρίας RHOSS Spa.

HITACHI

H ErgoClima είναι επίσημος συνεργάτης στις εγκαταστάσεις και service του Ιαπωνικού οίκου HITACHI.

H εταιρία HITACHI διαθέτει λύσεις για όλα τα μέτρα σε οικιακό και επαγγελματικό και βιομηχανικό κλιματισμό παρέχοντας μεγάλη γκάμα προϊόντων. Με μεγάλη τεχνογνωσία στο χώρο του κλιματισμού και αξιοπιστία μπορεί να εξασφαλίσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

REHAU

Η ErgoClima έχει αποκλειστικό Service τα τελευταία 3 χρόνια του οίκου REHAU Γερμανίας.

Η εταιρία REHAU είναι ηγέτης στην επεξεργασία πολυμερών υλικών και διαθέτει αποτελεσματικές λύσεις για το σπίτι και την επαγγελματική ψύξη.

Στον τομέα του κλιματισμού και εξαερισμού στοχεύει ιδιαίτερα σε συστήματα για την ορθολογική χρήση ενεργειακών πηγών, μέσω στοχευμένης επιλογής υλικών και διαδικασιών. Επιπλέον, τα προϊόντα της εταιρίας REHAU διακρίνονται για την μακροζωία τους.

AERMEC

H ErgoClima έχει πολυετή συνεργασία με την εταιρεία AERMEC Ιταλίας.

Η AERMEC πέρα από την πλήρη χαρτοφυλάκιο κλιματισμού, προσφέρει τεχνογνωσία και λύσεις με προϊόντα που εκτείνονται σε θεραπεία αέρα, εναλλάκτες θερμότητας, ηλεκτρικούς κινητήρες, συστήματα κίνησης με μετατροπέα, εξοπλισμό εξαερισμού και συσκευές μέτρησης ακρίβειας.

Οι εταιρείες του ομίλου συνυπάρχουν ανεξάρτητα, αλλά ταυτόχρονα συνεργάζονται στρατηγικά και διαμορφώνουν ένα μοναδικό πλεονέκτημα στην αγορά κλιματισμού, δημιουργώντας ένα συνδυασμένο επίπεδο εξειδίκευσης που εκτείνεται πολύ πέρα από το τυπικό πεδίο εφαρμογής που προσφέρονται από τους παραδοσιακούς προμηθευτές κλιματισμού.

DAIKIN

Η ErgoClima έχει πολυετή συνεργασία με την εταιρεία DAIKIN και τα προϊόντα της.

Η Daikin είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής στην Ευρώπη συστημάτων θέρμανσης, κλιματισμού, εξαερισμού και ψύξης με υψηλή ενεργειακή απόδοση για επαγγελματικές, οικιακές και βιομηχανικές εφαρμογές.

Η ηγετική θέση της Daikin ως πρωτοπόρος στην αγορά είναι το αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας μεταξύ των αντιπροσώπων, διανομέων, των πελατών και του προσωπικού μας.

MITSUBISHI

H ErgoClima έχει πολυετή συνεργασία με την εταιρεία MITSUBISHI.

Η Mitsubishi Electric είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στα συστήματα κλιματισμού για οικιακή, εμπορική και βιομηχανική χρήση. Προκειμένου να δημιουργήσει συστήματα κλιματισμού που παρέχουν υποδειγματική απόδοση στις ευρείες κλιματικές συνθήκες που επικρατούν σε όλο τον κόσμο, οι μηχανικοί της αναπτύσσουν εκπληκτικά σοφιστικέ αλλά ανθεκτικές μονάδες και συστήματα ικανά για συνεχή χρήση κάτω από σχεδόν οποιοδήποτε κλιματική συνθήκη στη γη. Κάθε προϊόν είναι ένα εκπληκτικό κατόρθωμα από μόνο του, παρέχοντας χρόνια αθόρυβη λειτουργία, απόδοση με εξοικονόμηση ενέργειας και ελάχιστες επιπτώσεις στο περιβάλλον.